100.000 volgers op Twitter, dat moeten we vieren!

Na acht jaar te tweeten, liken, retweeten, commentaren te schrijven, gifjes te posten, te antwoorden op jullie berichten (soms ook op redelijke gekke berichten)... hebben we de symbolische kaap van 100.000 volgers op Twitter bereikt! Beseffen jullie dat goed? Jullie zijn nu met 100.000! En daarom hebben we niet één, maar twee artikels voorbereid. In een eerste artikel maak je kennis met Webana van "dispatching", die sneller dan haar eigen schaduw tweet. En hieronder hebben we een aantal leuke weetjes samengezet: over onze Twitter-account en over onze collega's van Customer Care die ook achter het Twitter-scherm zitten... We sluiten af met een "best of": een greep uit de leukste en de minder aangename berichten die we mochten ontvangen.

followers MIVB NLfollowers MIVB NL