Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB
Search
Close this search box.

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

Deze 5 buitenspeellocaties kan je makkelijk bereiken met de MIVB!
makkelijk buitenspelen
Deze 5 buitenspeellocaties kan je makkelijk bereiken met de MIVB!

Brussel heeft heel wat plaatsen waar je buiten kan spelen, maar die zijn niet altijd even makkelijk bereikbaar. Op deze 5 locaties kan je buiten spelen met de kinderen, hond of met vrienden én je geraakt er zonder problemen met het openbaar vervoer!

#1 Warandepark

Het Warandepark kennen al heel wat fervente joggers, maar je kan er ook zonder problemen buitenspelen met de kinderen of met de hond. Er is zelfs een klein speeltuintje aanwezig. Je kan er vlot geraken met de metro (lijn 1 en 5, station Park), tram (lijn 92 en 93, halte Park) en bus (lijn 29, 63, 65, 66 halte Rosa Parks).

#2 Jubelpark

Het Jubelpark biedt met zijn uitgestrekte graspleinen de perfecte manier om te ravotten! Ook het Jubelpark heeft vlakbij een metrostation (station Merode, lijn 1 en 5) en tramhalte (halte Merode, lijn 81).

#3 Park van Laken

Graag een balletje trappen? Het Park van Laken heeft bovenop een enorme diversiteit aan bloemen ook een uitgestrekt grasveld waar je helemaal los op kan gaan! Je hebt er vlakbij een metrostation (metro 1, halte Stuyvenberg of Heizel) en een tramhalte (lijn 3 en 7, halte Esplanade en Sint-Lambertus).

#4 Josaphatpark

De foto spreekt voor zich: op de speeltuin in het Josaphatpark in Schaarbeek kunnen jouw kindjes zich helemaal uitleven! Je kan het park bereiken met tram 7 (haltes Chazal, Heliotropen en Louis Bertrand).

#5 Dudenpark

Het Dudenpark is met zijn veelvoud aan bomen de ideale plek om verstoppertje te spelen en een dag vol avontuur te beleven. Je kan er makkelijk heen met de tram (lijn 82, halte Drogenbos Kasteel) en bus (lijn 49, 50 en 54, haltes Zuidstation en Vorst). Wie niet weg is is gezien?

Gerelateerde artikelen

Deel