Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

Zin om de mobiliteit van morgen te verbeteren? Schrijf je in voor onze hackathon!
Hackathon_Event_Facebook
Zin om de mobiliteit van morgen te verbeteren? Schrijf je in voor onze hackathon!

Onze reizigers suggereren vaak erg praktische verbeteringen op ons net. Wat als we al deze ideeën eens een weekend lang non-stop onder handen nemen, tijdens een “marathon” met developers, ergonomen, designers…? Daarom organiseren we het laatste weekend van april onze eerste hackathon waar iedereen met een goed idee welkom is!

Droom jij er ook van dat de kleur van je keukenverlichting verandert als je moet vertrekken om je tram te halen? Wil je graag een chatbot die je op Facebook 24/24 helpt bij het uitstippelen van jouw snelste reisweg? Of een reiswegplanner die ook het aantal calorieën berekent dat je verbrand hebt op je traject? Al deze ideeën zijn welkom op onze eerste hackathon die plaatsvindt op 28, 29 en 30 april. Alle deelnemers mogen hun idee voorstellen en er zullen teams gevormd worden naargelang de interesses en competenties van elk individu. Er is coaching voorzien door specialisten en op het einde kiest de jury het winnend project.

De deelnemers werken erg concrete ideeën uit om de mobiliteit te verbeteren en worden in de watten gelegd: catering om de batterijen op te laden, smoothies om genoeg vitaminen in te nemen, massages om te ontspannen, een gaming zone ter ontspanning, DJ’s om de sfeer er in te houden… we hebben aan alles gedacht!

En als kers op de taart mag het winnende project Brussel vertegenwoordigen op de Y4PT Global Transport Hackathon in Montreal, van 12 tot 14 mei. Er zijn nog meer prijzen voorzien voor de deelnemers.

Opgelet, inschrijven kan tot donderdag 20 april om 12u!

Gerelateerde artikelen

Deel