Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB
Search
Close this search box.

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

Onze 6 tips om vooruitgang te boeken in Harry Potter: Wizards Unite in Brussel
harry potter wizards unite bruxelles
Onze 6 tips om vooruitgang te boeken in Harry Potter: Wizards Unite in Brussel

Doe je ook mee aan de gekte rond Harry Potter: Wizards Unite in de straten van Brussel? Wij ook. ? In dit artikel geven we je alle tips om jouw loopbaan als heks een “boost” te geven.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft vele herkenningspunten die gebruikers van de app Harry Potter: Wizards Unite veel plezier bezorgen. Met de vakantie in het verschiet zou je in de verleiding kunnen komen om de stad te doorkruisen om zoveel mogelijk Foundables te scoren. We helpen je met onderstaande tips.

#1 Safety first !

Het is evident: Harry Potter: Wizards Unite is spannend. We kunnen het niet genoeg herhalen: veiligheid voor alles! Ook al heb je je telefoon in de hand, houd je toch vast aan de handgrepen. Houd eveneens het hand van je kind vast, ook aan de haltes of in onze stations of voertuigen. Wees voorzichtig op trappen en als je in één van onze voertuigen stapt. Jouw lot kan best enkele seconden wachten!

#2 Je werpt niet alleen een blik op je telefoon

Ook als je met zekerheid verschillende magische sporen tegenkomt op jouw traject, wees dan aandachtig voor je omgeving. Sta je plaats af aan personen die het nodig hebben, neem de tijd om je MOBIB-kaart te valideren bij het instappen…en vergeet je spullen niet aan boord als je afstapt!

#3 Je reist uiteraard met de MIVB

Aangezien de vliegende bezem niet bij de app wordt geleverd, neem dan de tram of bus voor enkele haltes en spaar het gebruik van een Portmanteau. De meeste van onze haltes zijn trouwens inns, greenhouses, fortresses of bevatten traces of magic. Dan kan je er evengoed van profiteren!

#4 Je kiest strategische lijnen

Als je de tijd hebt en een zo lang mogelijke reisweg wil afleggen terwijl je comfortabel zit, weet dan dat de langste buslijnen van eindpunt tot eindpunt de lijnen 53, 43 en 49 zijn met respectievelijk 15,12 en 12 km op de teller.

We checkten voor jouw eventje lijn 27: vertrekkende van het Zuidstation doorkruis je de Vijfhoek en kom je langs de Europese instellingen. Kwestie van zoveel mogelijk Retrouvables te vangen en jouw register makkelijk in te vullen.

Lijn 48 vertrekt eveneens van het centrum en komt op zijn weg naar het eindpunt in Ukkel langs vele herkenningspunten.

En als je nu eens van de gelegenheid gebruik zou maken om nieuwe lijnen te ontdekken, zoals lijn 33 die wordt uitgebaat met elektrische bussen voor een milieuvriendelijke zoektocht? Lijn 37 tussen Albert en het station van Linkebeek komt langs talloze herkenningspunten van Harry Potter: Wizards Unite. Kwestie van Brussel eens op een andere manier te ontdekken.

#5 Je gebruikt de WiFi van de MIVB

De app Harry Potter: Wizards Unite slorpt veel data. Log gerust in op ons WiFi-netwerk om wat te besparen.

#6 Je schakelt de augmented reality uit

Het kan pijnlijk worden als de persoon die rechtover je zit in de tram denkt dat je hem of haar fotografeert. ? Door de augmented reality uit te schakelen (rechts bovenaan op het scherm), kan je de schepsels bevechten en Foundables vangen door er gewoon op te klikken. Makkelijk!

Ten slotte, als je liever een stabiele job zoekt in plaats van een klein jobke als heks, aarzel niet bij ons te solliciteren. Alohomora !

Gerelateerde artikelen

Deel