Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

De MIVB, onmisbare speler voor klimaat in Brussel
18-2825-MarchePourLeClimat_CoverFacebook_NL
De MIVB, onmisbare speler voor klimaat in Brussel

Wandel je op zondag 2 december in Brussel mee voor het klimaat? De MIVB zorgt in elk geval voor gratis openbaar vervoer, zodat iedereen vlot ter plaatse geraakt.

De MIVB is de grootste openbaarvervoersmaatschappij in Brussel. En bus, tram of metro gebruiken bespaart jaarlijks 200.000 ton CO2-uitstoot.

Maar de MIVB dat zijn ook 8.600 medewerkers die betrokken zijn bij het milieu in Brussel, dankzij kleine en grote inspanningen die intern ondersteund worden..

Begin 2018 zette de MIVB een nieuwe stap met de ISO14001- certificering op vlak van milieubeheer. De MIVB onderschrijft trouwens volmondig de 17 doelstellingen op vlak van duurzame ontwikkeling van de VN (SDG – Sustainable Development Goals). Wij dragen bijvoorbeeld rechtstreeks bij tot doelstelling 11 voor meer duurzame steden.

Maar we rusten zeker niet op onze lauweren. We blijven onze ecologische voetafdruk verbeteren en dagelijks een miljoen reizigers vervoeren:

We nemen ook al jaren deel aan Earth Hour waarmee we onze steun tonen aan bewustmaking rond de klimaatverandering.

Omdat we voor zondag een sterk signaal willen geven, maken we ons net gratis! Dus geen excuses zondag: afspraak met het klimaat.

 

Gerelateerde artikelen

Deel