Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB
Search
Close this search box.

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

De MOBIB-kaart op de pijnbank
mobib-qualite
De MOBIB-kaart op de pijnbank

Onze MOBIB-kaart is binnenkort  alomtegenwoordig ! Hier een video die toont hoe we ervoor zorgen dat je kaart klaar is om je de komende jaren te vergezellen.

Voor je de kaart in ontvangst neemt, moet ze bij ons een hele batterij aan testen doorstaan : ze wordt geplooid, onderworpen aan verschillende temperaturen en vochtigheidsgraden, etc. Allemaal om er zeker van te zijn dat ze voldoende lang meegaat.

De levensduur van een MOBIB-kaart wordt geschat op 5 jaar.  Maar het kan best zijn dat ze langer meegaat dankzij onze kwaliteitseisen en je goede zorgen. Als je kaart niet meer zou werken voor het einde van die vijf jaar, dan vervangen we ze gratis, op voorwaarde dat je ze normaal hebt gebruikt.

Er zijn intussen al meer dan een miljoen MOBIB-kaarten in omloop en de komende weken verdelen we nog eens 210.000 gratis exemplaren. Heb je een papieren 5 of 10-rittenkaart ? Dan kan je die voor 1 juli gratis omruilen voor een MOBIB-kaart, in een BOOTIK of KIOSK. Uiteraard worden de ritten op je papieren kaart overgezet op je MOBIB. Na 1 juli kost een MOBIB-kaart 5 euro.

Gerelateerde artikelen

Deel