Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

Onze medewerkers achter de campagne
3036 11 Merci 18.01.21 cover
Onze medewerkers achter de campagne

Het jaar 2020 was niet het gemakkelijkste. Maar in het midden van de storm waren ze er voor jou. Ze hielden de deuren van hun voertuigen open en brachten je op je bestemming. Wie zijn zij? Onze medewerkers natuurlijk! Om hen te bedanken zetten we een hele campagne op poten. En in deze blogpost verzamelden we enkele getuigenissen en anekdotes van de medewerkers achter de campagne. Zowel aan hen, als aan jou zeggen wij “bedankt” om Brussel in beweging te houden.

Adil, buschauffeur

Ik ben heel dankbaar dat ik bij de MIVB werk. Ik heb het gevoel dat ik iets bijdraag aan de maatschappij. Wij bleven er in 2020 onder alle omstandigheden voor onze klanten en bleven rijden ondanks de coronacrisis. De MIVB versterkte de reiniging en nam maatregelen om onze veiligheid en ons comfort te verbeteren.

Maar ik onthoud vooral de steun van onze klanten tijdens deze moeilijke periode: hun lach, hun sympathie. Ze zijn tevreden dat we blijven rijden en ze blijven vervoeren, ook met een avondklok. Bedankt daarvoor!

Diada, elektricien

Duizend maal bedankt aan mijn collega’s die Brussel in beweging houden. Met onze trams, hybride bussen en binnenkort onze nieuwe metro. Ook een dikke merci aan de leidinggevenden die ons, zowel chauffeurs als technici, blijven motiveren van in het begin van de crisis.

En natuurlijk niet te vergeten onze klanten die de hygiëneregels respecteren en een mondmasker dragen en zo “stop” zeggen tegen deze pandemie. En ik profiteer van er ook van om François V. , Thomas P. , Luis, Omar, Manata en Ahbibi te bedanken die ons hielpen bij onze verhuis van Kuregem naar onze nieuwe werkplaats in Haren.

Mouhsine, dispatcher

Ik wil vooral onze reizigers bedanken. Want uiteindelijk zijn zij het die onze aanwezigheid zin geven.

Kimberley, trambestuurder

Ik zou graag mijn collega’s willen bedanken en aanmoedigen. Die geven zich nu al bijna een jaar helemaal om ons net draaiende te houden. Dankzij hen kan iedereen zich verplaatsen, bijvoorbeeld om boodschappen te doen, te gaan werken, naar de dokter te gaan, etc.

In het begin was het echt niet gemakkelijk om te werken. Er was veel onzekerheid en vrees, met al die beperkingen. Maar mijn collega’s hebben volgehouden! Wij hebben volgehouden. Dus gewoon, bedankt!

Amine, technicus roltrappen

Ik heb heel veel anekdotes over de MIVB en onze reizigers!! Zoals die keer dat ik een papa en zijn dochtertje kon helpen om haar knuffel in alle veiligheid terug te vinden. Ik herinner mij nog hun dankbaarheid en de enorme glimlach van het meisje. Dat deed heel veel deugd en raakte mij. Sinds ik bij de MIVB heb ik geleerd nederig te blijven en mijn best te doen om mijn naaste te helpen. Bedankt!

Eline, veiligheidsagente

Sinds ik heb deelgenomen aan deze campagne, zoeken mijn collega’s mij overal. En wanneer ze mij zien, zeggen ze meteen « BEDANKT ELINE ». Ik krijg ook berichten van vrienden die mij in het station op een affiche hebben gezien. Nu is het mijn beurt: “Bedankt aan iedereen om er te zijn”.

Lees ook:

foto tram: copyright Gerard Dufrasne

Gerelateerde artikelen

Deel