Stib White BG
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB

MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB

MIVB stories

Werk, metro, concerto !
frank-braley
Werk, metro, concerto !

Brusselaars weten het al : met het openbaar vervoer naar een cultureel evenement gaan is makkelijk. Je moet geen parkeerplaats of Bob zoeken.

Onze partnerships met de Ancienne Belgique, Vorst Nationaal en de KVS geven je trouwens recht op een Event Pass waarmee je naar hun evenementen kan met bus, metro of tram.

De MIVB is meer dan pendelen alleen

Omdat het openbaar vervoer meer is dan louter een vervoermiddel, maar ook een plaats waar geleefd wordt, waar uitwisselingen plaatsvinden, ontmoetingen en ontdekkingen, nodigen we jullie uit voor een exclusief evenement: Frank Braley, een internationaal gerenommeerd pianist (winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd in 1991 en artistiek directeur van het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië) zal een recital spelen aan boord van een metrostel. Dat is een absolute première voor het Brussels openbaar vervoer.

Zijn optreden in de metro begint op zaterdag 12 september om 11 uur. De muzikale metro met aan boord Frank Braley en zijn piano, vertrekt vanuit Stokkel richting Weststation. De pianist zal om 15 uur ook een concert geven met orkest, in het station Rogier.

In Stokkel kan je overigens een pianist ontdekken in het fresco van Hergé. Een werk dat ons eraan herinnert dat Brussel toch de striphoofdstad is!

Heb je intussen onze speciaal beklede muzikale metro al zien rondrijden op het net ? Hij spoort sinds maandag op lijnen 1 en 5. Aan boord krijg je een muzikale sfeer door ons samengesteld: Deep Purple, Radiohead of Marvin Gaye brengen wat ritme in je reis. Het metrostel rijdt nog rond tot 9 oktober.

metro-braley1

metro-braley2

Ontdek de bekleding van onze metro in deze video !

Gerelateerde artikelen

Deel