Startpagina MIVB Stories
MIVB stories, welkom achter de schermen van de MIVB
MIVB stories, WELKOM ACHTER DE SCHERMEN VAN DE MIVB
MIVB stories

4 goede redenen om met de MIVB naar het voetbal te gaan kijken

Volgens een onderzoek van het VIAS Institute, dat onder meer de toekomst van de mobiliteit en de verkeersveiligheid in ons land bestudeert, gebeurden er na de matchen van de Rode Duivels op het EK in 2016 maar liefst 80% meer ongevallen op de weg dan op een gewone dag.
Wij geven je vier goeie redenen om in alle veiligheid met de MIVB naar het WK in Rusland te kijken, of je nu bij vrienden kijkt of kiest voor WK-wedstrijden op groot scherm.

  1. Geen BOB meer nodig

Wie is BOB of BOBBETTE? Het is altijd een heel gedoe. Of nee, eigenlijk is het steeds dezelfde persoon die het zitten heeft. Wij raden je uiteraard aan om met mate te drinken, maar als je de metro neemt, hoef je zelfs geen BOB(BETTE) meer aan te duiden! Jullie aandacht kan volledig naar het voetbal gaan.

STIB foot MIVB voetbal

2. Geen parkeerplaats nodig

Geef toe, een parkeerplaats vinden is altijd miserie. Als je op groot scherm gaat kijken, vertrek je best goed op voorhand, want je rijdt gegarandeerd eerst heel wat rondjes voor je parking vindt. Als je voor de MIVB kiest, heb je daar allemaal geen last van ?

3. Geen file

Op het laatste moment bij je thuis vertrokken en in de file beland? Veel kans dat je de eerste goal van in je auto moet beleven. Frustratie alom wanneer je de verslaggever op de radio “GOAAAAL” hoort roepen en dat je je favoriete Rode Duivel niet aan het werk ziet. Kies voor de MIVB en je kan de goals live zien. Adieu, filestress! En zelfs al zit je nog in bus, tram of metro, dan kan je de wedstrijd nog altijd in alle veiligheid bekijken op je smartphone.

4. Het is goedkoper

Even optellen : het geld voor je parkeerplaats (of het ‘cadeautje’ als je je niet volgens de regels geparkeerd hebt), voor je brandstof, je verzekering, de tijd die je verdoet op de baan,… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is simpel, kies voor het openbaar vervoer: je spaart geld uit en komt goedgemutst toe op je bestemming!

MIVB voetbal STIB foot

En? Ben je overtuigd? Geniet van de voetbalwedstrijd en reis veilig met de MIVB!

  • Meer info
Gerelateerde artikelen
Deel

Suivez-nous